Met de SkoolMate 4.0 kun je alles!

Leerzaam

Met een eigen SkoolMate kan uw kind leren, ontdekken en ontspannen, allemaal in een veilige omgeving. SkoolMate groeit mee met uw kind: ieder jaar biedt SkoolMate nieuwe, leuke en leerzame mogelijkheden.

De SkoolMate 4.0 direct bestellen?

Leuk

De SkoolMate is leuk! Teken op het scherm, schrijf een brief naar oma, speel alleen of met je vrienden en vriendinnen. Op internet vind je duizenden gratis spellen en ontmoet je de figuren van TV-series en films!

Met de unieke bewegingssensor kun je spellen en programma's besturen door de SkoolMate te bewegen. Met het handvat neem je de SkoolMate gemakkelijk mee om met je vrienden en vriendinnen te spelen.

Gemakkelijk

Iedere ouder kan de SkoolMate in gebruik nemen. Daarna zult u zich verbazen hoe snel uw kind de weg weet op zijn of haar eigen SkoolMate!

De SkoolMate is ook geschikt voor gezinnen met meerdere kinderen. Ieder kind heeft dan zijn eigen, veilige omgeving. Ruzie maken wie op de SkoolMate mag hoeft niet - SkoolMate kan de tijd eerlijk verdelen!

Veilig

De SkoolMate is ontworpen voor veilig gebruik door een kind. U beslist wat uw kind kan en mag op de SkoolMate. Het beste is natuurlijk om samen met uw kind de SkoolMate te verkennen en te gebruiken. Maar wanneer dat niet kan, zijn er mogelijkheden om:

  • in te stellen op welke tijd en hoe lang uw kind de SkoolMate kan gebruiken
  • in te stellen welke programma's uw kind kan gebruiken, en wanneer
  • alleen toegang te verlenen tot websites met voor uw kind geschikte inhoud
  • toezicht te houden op chatten
  • installeren en verwijderen van programma's door uw kind te voorkomen
  • uw eigen programma's en documenten af te schermen met een wachtwoord

Voor sommige van deze mogelijkheden is additionele software nodig, gratis of betaald. In de Downloads sectie vindt u alle gratis software.