Skool introduceert: de SkoolMate 4.0

Skool introduceert de SkoolMate 4.0. De nieuwste generatie van de enige computer die écht helemaal voor kinderen is ontworpen. Wist u dat al bijna 10.000 SkoolMates gebruikt worden in Nederlandse scholen? Leren met de SkoolMate is in veel scholen al dagelijkse praktijk.

De SkoolMate 4.0 is nu ook een volwaardige tablet. Met het multitouch scherm ervaart u hoe gemakkelijk Windows 8 apps werken, maar ook alle bekende Windows programma's kunt u gebruiken zoals u gewend bent.

Intel heeft ook de nieuwste SkoolMate ontworpen naar aanleiding van uitgebreid onderzoek op scholen over de hele wereld. De SkoolMate 4.0 behoudt krachtige en unieke eigenschappen zoals de robuuste bouw en het draaibare, beschrijfbare scherm. Nieuw is de toevoeging van hard- en software die kinderen in staat stelt om Natuur en Techniek te ontdekken, interactief en digitaal. Verderop in deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Bestellen kan vandaag al, zodat u in september aan de slag kunt met de nieuwste technologie. 

Prestaties voor de school van nu

De SkoolMate 4.0 is rijk uitgerust met moderne hardware. De dual core processor van de Sandy Bridge generatie (waartoe ook de bekende i3, i5 en i7 processoren behoren) kan bijvoorbeeld prima overweg met Flash programma’s zoals Wereld in Getallen en Ambrasoft. Ook het afspelen van Full HD Flash films gaat vloeiend. Het ruime geheugen en een razendsnel SSD opslagmedium zorgen voor de performance die u nodig heeft in de klas.

Lees meer in het specificatiesheet. Hier leest u ook over de werking van de SkoolMate 4.0 in het SkoolControl netwerk.

Tablet touch in de SkoolMate 4.0

Het touchscreen in de SkoolMate 4.0 is vernieuwd. Eerdere generaties van de SkoolMate werkten met één aanraakpunt en een stylus (pen). De SkoolMate 4.0 werkt zoals u van andere tablets gewend bent. Het gladde touchscreen herkent meerdere aanraakpunten en werkt ook gewoon met de vingers. Swipen (vegen), pinchen (knijpen met twee vingers), het is allemaal mogelijk. Voor het leren schrijven is een stylus inbegrepen. U heeft nu het beste van beide werelden.

SM4_touch

Meer binnenkort

Wij houden u op de hoogte over de nieuwste SkoolMate. Meer uitgebreide informatie en een herziening van de website is in de maak. Ook kunt u binnenkort lesbrieven en video's tegemoet zien, zeker ook voor de unieke toepassingen in Natuur en Techniek.